tirsdag 18. mai 2010

To dagers tur til Boston Massachusetts

Litt historie først; Boston er hovedstaden og den største byen i delstaten Massachusetts. Boston er også den uoffisielle hovedstaden i regionen New England. Byen er en av de eldste og mest velstående i USA, med en økonomi basert på utdannelse (MIT, Harvard), helsevesen, finans og høyteknologi.
Vi var 5stk glade og unge mennesker som tok turen til Boston for å oppleve noe annet enn det gale livet i NY. Turen startet fra China Town med GoToBus kl 08.00 og endte på South Station i Boston like før 12.00. Da vi ankom byen hadde vi en time med litt bygåing før Tani, turens siste deltager, ankom South Station. Så hva hay byr vi gjort i Boston i 2 dager. Det ble en del gåing, kan vel si at det er den beste metoden å se en ny by på, spesielt når byen ikke er så megastor. Boston har ca 600 000 innbyggere og har en vakker arkitektur og struktur som gjør det enkelt å se mye overalt på kort tid. I motsetning til NY er Bostons høye bygninger mer distribuert noe vi alle likte. Hele lørdagen gikk med til sightseeing. Vi fikk med oss Cheers bar, Boston Common og Boston public garden, Finanical district, en liten den av south Boston, China Town, Quincy Market, mm. Vi avsluttet lørdagen med et besøk på en lokal pub der vi nøt godt Boston øl (Samual Adams) og litt shaking on the dance floor.

 Boston skyline
 Les mer under

Boston Commons
State House
Gjengen på Cheers - Where everybody knows your name

Berkeley Residence

Quincy Market

På søndag kom Ina til byen. Vi møttes på hjørnet av Boston public garden og tok turen mot MIT. På veien fikk vi nyte flere vakre områder i Boston. Etter et besøk på MIT dro vi ned til sentrum igjen og videre mot north boston der vi fikk nøte et godt måltid. Vi ble her enig om å komme oss opp til the Museum of Science for å ta den berømte Boston Duck Tour. Tiden var knapp, men vi fikk det til, og ingen angrer på de 30$ vi måtte gi for denne turen.

 Ina, Sarah and Tani doing something:-)

Daniel at MIT

God lunsj på Goody Glovers

Tommy i et amfibisk kjøretøy på Charles River

Jentene tar kontroll over skuta

Etter Duck-turen tok vi oss ned med taxi til south station der vi forlot Boston med buss. Boston er en nydelig og ren by. For flere bilder fra turen se her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar